Littleton Bath Crashers and Gravina’s Window Center

Episode: “MILE HIGH CEILING” – This bathroom is too big, ugly and tacky for these homeowners. To tackle their bathroom nightmare, they call upon Bath Crashers to create a modern masterpiece for the space. – Gravinas Window Center of Littleton

Source: www.windowsforyourhome.com

Advertisements

Gravina’s Windows Center | Littleon, CO 80120 | Angies List

Reviews you can trust on Gravina’s Windows Center from Angie’s List members | 89 W Littleton Blvd Littleon, CO

Source: www.angieslist.com

We are a family owned and operated business, serving the Denver Metro Area for over 40 years. As a well-established company, we have always been committed to providing you the highest quality products and services with our experienced sales staff, skilled craftsmen, and courteous personnel. We value our customers and pride ourselves on the long-term relationships we have created with our customers over the years. We set the standard in customer satisfaction like only a third generation family business can! Call 303-794-0490

Mile High Makeover on Bath Crashers

Gravina’s Window Center | fiberglass Replacement Windows

Source: windowsforyourhome.com

Making this space a real retreat starts with trashing the tub that takes up half the room. In its place is a large, unique, steam shower featuring pebbles on the floor, sleek glass tiles on the back wall, and multi-colored blue octagonal tiles on the front wall to produce a rain drop effect. The entire shower space is accessed from glass doors on each side. The shower floor pebbles flow outside the wet area to form a faux moat with LED lighting, then segues into planks of hand-scraped eucalyptus wood flooring for the remainder of the room. The shower is flanked on each side by storage cabinets with a special make-up mirror and hidden bench seat for her. Across from the storage cabinets sit his and hers furniture-style vanities with curved drawers and granite tops with built-in sinks. Clear glass pendants are suspend above each. The ceiling is layered with planks of reclaimed white-washed wood veneer, and a large window is set to provide a beautiful vista of the Rocky Mountains.